Website by BAR Microsystems

Recomandari pentru gatire


  • ANTRICOT

    Antricotul gatit este plin de gust si suculent datorita grasimii marmorate pe care o contine. Se serveste cel mai adesea cu cartofi si o salata.

  • Cumparati carne maturata de vita mai degraba decat carne proaspata; cea maturata e mult mai frageda dupa gatire;

    Nu recomandam congelarea ei; cumparati cat gatiti o singura data;

    Inainte de gatire, carnea se tine 1-2 ore la temperatura camerei (pentru fragezime si scurtarea timpului de gatire)

    Carnea cu putina grasime este mai frageda si mai suculenta;

    Asezonarea carnii se poate face inainte cu 10-15 minute de gatire, in timpul gatirii sau inainte de servire; depide de reteta Dvs.;

    Sarea si piperul sunt cele mai frecvente in asezonarea carnii, insa se mai pot folosi usturoiul, ierburile aromatice, nucsoara, ghimbirul, chimionul, etc.;

  • T-BONE

    T-Bone va permite sa experimentati doua texturi si gusturi diferite. Aceasta specialitate poate fi savurata fara asocierea altor garnituri.